Начерта ли своя план?

Автор Тема: Ангина след свирки... или за флората в устата  (Прочетена 931 пъти)

Неактивен whitesharky

• Bgmen-Звезда
  • Публикации: 222
  • Гласувай за мен: +0/-0
    • Профил
Позволявам си да споделя нещо толкоз интимно, игнорирайки всекакви норми на приличие в себе си. (Не обичам да дискутирам интимните си вълнения).
Повода е реален здравословен статус на седем човека за последните два месеца.
На следващия ден всички заболяват от ангина, гърлобол или кво е там. Стига се до антибиотици и ... пълна гама фарма-буламачи. Мислех си, че е некакво жестоко съвпадение, но бяха от различни части на страната, макар и в една и съща възрастова група (18-25). Уплаших се и отидох на лекар. Почнаха се бактериални, биохимични и всекакви тестове, след които чичо Доктор ме обвини в Хипохондрия. Бил съм чист като "калугерка" (цитат).
Това не секна желанието ми да чуя нещо сносно и сдържано като обяснение с привкус на неразбираема, но убедителна медицинска терминология.
"Моят ангел" се появи в ролята на друг (познат) доктор, който почна да ме убеждава, че причината била в "нередовният орален секс на партньорите ми". :o
Звучи много .... секс-маняшко, поне за мен.
Знам,че чат-пат тук споделят професионални мнения и лекари, както и доста препатили форумисти. Ще съм благодарен на мненията ви, а и аз лично ще продължа да търся научната Истина.
Благодаря за вниманието.

П.С. Задължително ще моля и за гледната точка на Денталната медицина,ако някой е в час!?!?!
« Последна редакция: 26/08/2008 , 21:03 ч. от whitesharky »
Как искам да те набода,а после да те отнеса!
Да има гуши-муши,еши-беш!!
Как готино е да си таралеж!  :)

Kollin

• Гост
"Моят ангел" се появи в ролята на друг (познат) доктор, който почна да ме убеждава, че причината била в "нередовният орален секс на партньорите ми". :o

Явно имаш голям кур, драги :D
При нарушаване целостта на епитела (вследствие на механично дразнене (голям и дебел кур+свръхентусиазиран почитател)) на лигавицата на гърлото, той губи бариерната си функция и се развива възпалениена съответното място.
Епителът на гърлото, за разлика от епитела не зика и венците, не е твърдре пригоден за механично натоварване, но при постоянно дразнене би загрубял и би станал по устойчив към този дразнител.Т.е. кажи на твойите хора, че трябва да ти духат 3 пъти седмично за да не им става така  ;)

Неактивен kanta2

• Bgmen-Звезда
  • Публикации: 693
    • Профил
Мнението на Колин може и да е вярно при определни условия. Но може да има и друго обяснение - обикновеното микробиологично изследване на секрета от препуциума не включва вирология, така че не се откриват всички възможни агенти - например папилома вирусите, някои хламидии и прочие.
DEUS MEUMQVE JUS

Неактивен whitesharky

• Bgmen-Звезда
    • Профил
@Kollin, нямам нито сили, нито средства да бродирам толкоз често из страната.
Колкото до обяснението ти, ще го сложа в графата ...н.з.

@kanta2, давах всевъзможни ликиди от себе си за посявки, тестове, и други. Само от едно място ми спестиха проби за вземане. Виру- и серологии, васермани и не знам какви простотии. Надскочих всекакви представи за артист у себе си и доста го оплаших Чичото, за да ми пусне всекакви опции. Разказах му сценки от Содом и Гомор, пренесени в последните дни от живота ми. Разкаях се, разплаках се, признах се за грешник.  След резултатите той беше бесен и ми обвини, че съм се подигравал с него. Дано повече да не го срещна, срам ме е.  ???

Неактивен malwk-

• Bgmen-Звезда
  • Публикации: 956
    • Профил
омфг... имаме си спермодон:) 7 за 2 месеца... по един на седмица. Не е зле...
Малко офтопик, просто не можах да се сдържа, нищо лично наистина:) Съвсем другарски:) Аз тея неща не ги разбирам, не обичам сврки:)
Аnd the story we live in has a life of its own:
Happily ever after... in the twilight zone.

All you gotta do is smile that smile and there go all my defences!

Неактивен whitesharky

• Bgmen-Звезда
    • Профил
 :'(  malwk, тая думичка не я открих в Речника, ама ... ще го преживея.
Звучи мило, когато е от теб.
Въпреки, че вече Кранчето не работи, цената на петрола скочи...  ;D
Вкарах си аз таралеж в гащите с тоя пост, ама ..нейсе.

Неактивен malwk-

• Bgmen-Звезда
  • Публикации: 956
    • Профил
:'(  malwk, тая думичка не я открих в Речника, ама ... ще го преживея.
Звучи мило, когато е от теб.
Въпреки, че вече Кранчето не работи, цената на петрола скочи...  ;D
Вкарах си аз таралеж в гащите с тоя пост, ама ..нейсе.
Естествено, че само с добри чувства. Честно! .... Явно като му излезе лошо име на човек и всички ..... карай :-(
Аnd the story we live in has a life of its own:
Happily ever after... in the twilight zone.

All you gotta do is smile that smile and there go all my defences!

Неактивен Niksun

• Новак
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
И аз имам същите проблеми с гърлото. Даже направих абсец на сливиците и лежах в болница. Никой ли не може да даде повече информация по тези проблеми?!