Първо искам да кажа че съм малко объркан в момента и е възможно да напиша големи глупости, за което се извинявам предварително.
Увод:
На няколко месеца веднъж си правя "гей-филмов" маратон, демек гледам свалените гей тематични филми, които по принцип не обичам да гледам току така, между другото, колкото да са гледани. Та днес бе един такъв ден.
Предистория:
С Део (faggy) онзи ден имах поредния диалог на тема "гей сватбите". Аз както съм го изтъквал и преди съм против това, както и против осиновяването на деца от еднополови двойки. Защо как и т.н. сега няма да се обяснявам. По-скоро искам да кажа че коренно си промених мнението по точно този въпрос, след като гледах един филм. Филмът е стар и не особено добър като филм, но представи нещата по начин, по какъвто не съм ги виждал до сега. Казва се The wedding wars и е с участието на Джон Стамос. Той по принцип е доста сладък, поостарял е, но все още I deffinetly would!
Малко като комедия, малко като драма, малко като нищо. И пеят песента "Бен". Ако не друго, тя е много сладка:) Особено ако имате приятел на име Бен.
Та, Део, прощавай buddy, прав беше, всеки трябва да има правото да се ожени/омъжи за когото иска. Ако трябва да се подпиша някъде, да изляза да стачкувам или нещо друго-ще го направя. Всеки трябва да има право да изживее любовта си като нормален човек, защото всички ние сме нормални хора!
Филм 2:
Hit and runway
Като изключим невероятно сладкия второстепенен актьор (Буун от лелеяния Lost, или поне ми прилича на него) и силния ми уклон към иврита (този точно персонаж някак нереалистично се възбуждаше от "хрим" произношението и едва ли не с всеки би легнал заради това, как да е - филм) сцената с развръзката едва не ме разрева, а аз съм калпаво парче, рядко се замислям за нещата които гледам, та чак да ме трогнат... Та ако имате време за губене вижте филма, може да е калпав но ни казва две три неща, които много често забравяме.
Филм 3:
Може ли някой, аджеба, да ми каже какво на майка си в хуя иска да ни каже авторът на филма Shortbus?!?!?!!? Някой може ли ад ми обясни!? Дори не мога да кажа за какво се разказва този филм, камо ли да му обясня идеята. Мамка му, мразя да се чувствам тъп.... Гледах го за втори път, пак НИЩО не ми светна, единствените ярки сцени ми остават онази в която трима мъже си лапат и пеят химна на САЩ (единия го изпя в гъза на другия, беше просто един път, как не се чуваше кикотенето на крю-то не знам, просто по нелепо нещо не съм виждал) и другата е когато на азиатката някой и контролираше вибриращото яйце на купона.....
ПЛС ПЛС ПЛС някой, който е разбрал филма да ми го обясни. Адам, специално ти знам че си много контактна, би ли писала на актьорите (в myspace имат профили всичките и определено си ги посещават и коментари алабала...) и белким някой разкрие за ко става дума... защо онзи искаше да се самоубива... какъв е идейния замисъл на филма... бахти!

Епилог:
Остават ми да гледам In the gloaming & 20 centimetros.... wish me luck !