Позволявам си да споделя нещо толкоз интимно, игнорирайки всекакви норми на приличие в себе си. (Не обичам да дискутирам интимните си вълнения).
Повода е реален здравословен статус на седем човека за последните два месеца.
На следващия ден всички заболяват от ангина, гърлобол или кво е там. Стига се до антибиотици и ... пълна гама фарма-буламачи. Мислех си, че е некакво жестоко съвпадение, но бяха от различни части на страната, макар и в една и съща възрастова група (18-25). Уплаших се и отидох на лекар. Почнаха се бактериални, биохимични и всекакви тестове, след които чичо Доктор ме обвини в Хипохондрия. Бил съм чист като "калугерка" (цитат).
Това не секна желанието ми да чуя нещо сносно и сдържано като обяснение с привкус на неразбираема, но убедителна медицинска терминология.
"Моят ангел" се появи в ролята на друг (познат) доктор, който почна да ме убеждава, че причината била в "нередовният орален секс на партньорите ми".

Звучи много .... секс-маняшко, поне за мен.
Знам,че чат-пат тук споделят професионални мнения и лекари, както и доста препатили форумисти. Ще съм благодарен на мненията ви, а и аз лично ще продължа да търся научната Истина.
Благодаря за вниманието.
П.С. Задължително ще моля и за гледната точка на Денталната медицина,ако някой е в час!?!?!