Търсиш гей сайт?

Автор Тема: Слон-гей ядоса полски политик  (Прочетена 261 пъти)

Неактивен faeton

• Administrator
  • Супер потребител
  • Публикации: 1064
  • Гласувай за мен: +0/-0
Слон-гей ядоса полски политик

Полски политик изля гнева си върху зоопарк в Познан, защото е приютил слон с откровени предпочитания към мъжкия пол.

Ядът на местния депутат идвал от факта, че животното, наречено Ниньо, няма как да създаде потомство, което е жива загуба за парка.

"Не сме хвърлили 37 милиона злоти (около 7.6 милиона лири), за създаването на най-голямата къща за слонове в Европа, за да приютим в нея слон-гей. Беше отпусната субсидия с ясната идея да се създадат условията за живот на цяло едно семейство. Сега какво имаме? Нищо! Един слон, който предпочита мъже. Как ще продължи рода си той?", непримирим е консерваторът Михаел Гризес.

Директорът на зоопарка пък опитал да успоки страстите в общественото пространство като обяснил, че Ниньо е едва десет годишен и може би все още не е с ясна ориентация, имайки предвид, че слоновете достигат сексуална зрялост на 14.

За момента няма яснота дали слонът ще бъде преместен в друг зоопарк, но настроенията в тази посока са налице.

източник: dnevnik.bg

Неактивен The_Aviator

• Супер потребител
  • Публикации: 124
Re:Слон-гей ядоса полски политик
« Отговор #1 -: 11/04/2009 , 16:07 ч. »
Ахахахаха... хаха.. хех... хаха  :D

Благодаря ти!

Неактивен kwiksilver

• Супер потребител
  • Публикации: 1919
    • http://kwiksilver.data.bg
Re:Слон-гей ядоса полски политик
« Отговор #2 -: 12/04/2009 , 09:10 ч. »
много забавна новина, наистина ;) чудя се как преди да е достигнал полова зрелост са разбрали, че предпочита мъже - може би тайно е носил обувките и обличал роклите на мама слоница, помагал е на баба в кухнята вместо да се бие с другите слончета, играел е на ластик и народна топка, а не футбол.. :)
My candle burns at both ends
It will not last the night;
But ah, my foes, and oh, my friends -
It gives a lovely light.
         --Edna St. Vincent Millay