Търсиш гей сайт?

Автор Тема: Филми  (Прочетена 588 пъти)

Неактивен niki26

• Новак
  • *
  • Публикации: 1
  • Гласувай за мен: +0/-0
Филми
« -: 20/04/2009 , 15:25 ч. »
Здравейте,пиша относно филми на гей тематика.
От 2 месеца тарся такива филми и ги качвам в този сайт/блог : http://filmi-gaythemedmoviesbg.blogspot.com/ ( в сайта може да намерите инфо и от каде можете да свалите филмите и субтитрите)

Ако някой може да превежда, има желание и време нека пише имам списак от 200 филма!!!!
meil:stenli_a@abv.bg skype:nenov82

Благодаря предварително!!!!
          код и усмивки са позволени.
« Последна редакция: 20/04/2009 , 17:48 ч. от admin »

Неактивен kwiksilver

• Супер потребител
  • Публикации: 1919
  • Гласувай за мен: +0/-0
    • http://kwiksilver.data.bg
Re:Филми
« Отговор #1 -: 24/04/2009 , 10:46 ч. »
Както казах в предишния си пост, миналата седмица получих един фолдър с около 60 дивидита с филми на гей тематика. Излишно е да казвам, че не съм ги гледал всичките, а и не мога - избирам си тук-таме някой, който ми изглежда като комедия или смислена драма. Както и да е - тази нощ си нямах работа и си намерих програма, с която направих каталог на файловете по всичките дискове. Програмата включва в каталога всички файлове на дисковете, но аз умишлено махнах картинките, thumbs.db и nfo файловете, за да стане по-кратък списъка. С други думи, в този списък са включени само видео файловете, субтитри файловете и имената на папките.
Е - гледайте ако искате. Ако пък си харесате някое заглавие, което не може да се намери по обичайните торент места - пишете ми тук или на друго място и ще видим какво можем да измислим да го получите някак.

п.п. ако пък някой ползва Gnome Catalog, програмата, с която съм правил каталога, мога и да му изпратя sqlite базата данни - там има и thumbnails към филмите.
« Последна редакция: 24/04/2009 , 10:48 ч. от kwiksilver »
My candle burns at both ends
It will not last the night;
But ah, my foes, and oh, my friends -
It gives a lovely light.
         --Edna St. Vincent Millay