Търсиш гей сайт?

Автор Тема: Ванко 1 записа песен с Азис  (Прочетена 356 пъти)

Неактивен faeton

• Administrator
  • Супер потребител
  • Публикации: 1064
  • Гласувай за мен: +0/-0
Ванко 1 записа песен с Азис
« -: 21/05/2009 , 22:00 ч. »
Ванко 1 записа песен с Азис
Алекс Раева със специално участие във видеото

Най-новото парче на Азис се казва „Луд ме правиш” и е в дует с рапъра Ванко 1. Видеото на горещия летен хит ще се излъчи ексклузивно до седмица по телевизия Планета.

Автор на текста е Азис, а речетативите са на пловдивчанина. Музиката е дело на младия композитор Мартин Биолчев, мастеринг - Дани Милев, режсьор на лентата е Людмил Иларионов.

Вдъхновен от новата визия на Азис и от скандалното видео към песента, фотографът Дилян Марков засне предизвикателна фотосесия.

„Луд ме правиш” съчетава елементи на поп-фолк и хип-хоп. Видеото, което има и нецензурирана версия, отново провокира с голота и еротични послания.

Различен и променен до неузнаваемост, по-слаб отвсякога, Азис залага на мъжкия си образ в лентата.

За няколко месеца есктравагантният тв водещ свали 17 кг от теглото си и окончателно се отказа от роклите и женските визии.

Зад елегантния мъжки стайлинг на изпълнителя стои оригиналният почерк на дизайнерката Зорница Първанова.

Освен с горещото присъствие на балет М Dance, новият видео клип на Азис се отличава и със специалното участие на певицата Алекс Раева.

Момичетата, които кършат тела всяка делнична вечер по ТВ2, за първи път захвърлят всички задръжки и показват изкусителните си прелести както никога до сега.

Красотата на женската голота и изисканият сексапил стоят в основата на новото видео на Азис.

източник: urbanbg.com

Неактивен kwiksilver

• Супер потребител
  • Публикации: 1919
    • http://kwiksilver.data.bg
Re:Ванко 1 записа песен с Азис
« Отговор #1 -: 23/05/2009 , 17:47 ч. »
тоя Ванко 1 не беше ли в затвора? или пак са го пуснали?
My candle burns at both ends
It will not last the night;
But ah, my foes, and oh, my friends -
It gives a lovely light.
         --Edna St. Vincent Millay

Неактивен kanta2

• Супер потребител
  • Публикации: 692
« Отговор #2 -: 23/05/2009 , 22:13 ч. »
Мисля, че отдавна го пуснаха. Нали беше "само" изнасилил някакво момиче.
 :(
DEUS MEUMQVE JUS

Неактивен maylo

• Админ.
  • Administrator
  • Супер потребител
  • Публикации: 355
  • Бъди какъвто си!!!
    • bgclubz.com
« Отговор #3 -: 24/05/2009 , 00:46 ч. »
М да, нищо работа, изнасилване ,склоняване към проституция,наркотици,трафик на хора,пране на пари.К'фо му е....мила родино ти си земен а...
ОТДЕЛЕТЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ОБИЧАТЕ,НАМЕРЕТЕ ВРЕМЕ ДА СИ ГОВОРИТЕ,И НАМЕРЕТЕ ВРЕМЕ ДА СПОДЕЛИТЕ ВСИЧКО,КОЕТО ИМАТЕ ДА СИ КАЖЕТЕ.ЗАЩОТО ЖИВОТЪТ НИ НЕ СЕ МЕРИ С БРОЯ ВДИШВАНИЯ,КОИТО ПРАВИМ,А С МОМЕНТИТЕ,КОИТО СПИРАТ ДЪХА НИ!