Търсиш гей сайт?

Автор Тема: Мистър Гей България 2009  (Прочетена 917 пъти)

Неактивен malwk-

• Супер потребител
  • Публикации: 956
  • Гласувай за мен: +0/-0
Мистър Гей България 2009
« -: 28/08/2009 , 16:26 ч. »
Да, избраха го. Спокойно, хубав е. И е гей. Филмчетата и снимките ще кача, когато оздравея, че нещо ме събори един гаден грип.
Между другото бургазлията (номер 2) беше невероятен! Имаше най-идеалното тяло EVER! Пък и в лице бе симпатяга, аз него харесах повече, но какво да се прави...жури.

И не, победителя не е "нагласения" гаджок на Дим Дуков, макар да се беше подготвил яката с агитка и аксесоари. Сигурно е бил хубаво момче на младини, но сега повече изпъкваше арогантността му, от колкото какъвто и да било чар. Нищо че е планина от мускули (и тук таме лой) - не ми хареса никак.

Искам да спомена и Мис Бина. Ако сте живяли във Варна преди около 8-9 години не може да не го помните ката Галин. Много добричък и мил. Разбира се не ме помни, предполагам, че като станеш звезда във Франция забравяш с кого си ходил на плаж и си танцувал из дискотеките на Варна, но кво пък, малко носталгия и една негова снимка от добрите стари времена. И една на бугразлията в който ми останаха очите! Всъщност се казва Иван и никак не е фотогеничен, поне на официалната снимка изпратена за конкурса, на живо е много по-сладък, вижда се на филмчето.
Кристиян пък беше просто очарователен, много е слабичък за мистър гей, но има много красиви черти на лицето и съм сигурен, че би могъл да стане модел, дори вече има заучен артистичен поглед към журито, като го видях да го прави (онова смижване и втренчване право в журито) ми стана хем смешно хем се накефих че така насериозно взима нещата, показа си и дупето голичко, симпатяга!

ИНтересното е че имаше записани 12 участници, особено един хубавец от пловдив, но се появиха само 8. Карай, поне всичките бяха естетически издържани, не като предишни години. Имаше и едно лапе което пя на живо. Направо ми скри топката, уникален глас има, вярно че пя възможно най-пошлата чалга (пииияяян, за кой ли път отново съм пиян!!) но без забележки си я изпя.

Накрая с прискърбия трябва да отбележа и кой събра най-много увации. Познайте кой... еми не, не познахте, за това ще ви кажа - травестит от калигула - толкова свиркане, пляскане и подкрепа никой от= кандидатите не получи.

Победителя бтв се казва Костадин Колев и на снимката изпратена за конкурса изглежда не много симпатичен. Обецата на устната е нещо, което не мога да преглътна, но то е от ЕГН-то. На снимката най-долу. Симпатяга е и той. Надявам се скоро да имам време да направя клипа.

Интересно, имаше да снимат от 7 медии. И въпреки това не мога да намеря все още нищо е нета. А снимаха през цялото време... Не разбирам...
Аnd the story we live in has a life of its own:
Happily ever after... in the twilight zone.

All you gotta do is smile that smile and there go all my defences!

Неактивен malwk-

• Супер потребител
Re:Мистър Гей България 2009
« Отговор #1 -: 30/08/2009 , 20:39 ч. »
http://malwk.data.bg/p/files/videos
линк към видеото, по случай новите простотии на дата бг няма директен линк, отивате и цъкате там ич акате докато тръгне... педали... те де, да ме прощавате!

Kollin

• Гост
« Отговор #2 -: 30/08/2009 , 23:20 ч. »
Ох! Нещо не са мой тип тези момченца... Може би не съм педал... Само ако можех  да си избия тези курове от главата ...  *69

Неактивен bananzo

• Супер потребител
  • Публикации: 155
« Отговор #3 -: 01/09/2009 , 02:41 ч. »
Победителят работеше в Калигула като танцьор до скоро. На живо детето е много сладко.

Nothing else matters ...

Неактивен malwk-

• Супер потребител
« Отговор #4 -: 01/09/2009 , 20:47 ч. »
Ами виж сега, какво като е работел, нормално. Миналата година 60% от участниците работеха в Александър.
Няма някой инженер или бизнесмен да се хване да участва в Мистър Гей я, в БГ участниците винаги са някакви от тоя тип бизнес, сервитьори, танцьори, модели, гримьори, фризьори.... нещо, което предполага че показността няма да ги притесни по никой начин. Все пак им се порадвах там, покълчотиха се, това онова...
Колине, ти не си гей, кой е казал че си гей, ти си си най-обикновена хетеросексуална жена, мъжете не ти харесват, те са потни мръсни и шумни, просто ти харесат чурки и някой да вдига тежките неща из къщи, нали?:)
Добре вижте сега, разбирам че не ви е яко да гледат нашенския мистър гей, до година ще се опитам да заснема испанския... аз съм сигурен, че пак ще има недоволни де но... абе карай. Между другото нещо, което и преди съм знаел де, но мн бие на очи, как някои хора са отвратително фотогенични, без изобщо да са хубави или симпатични и как някои макар да са ултра сладки и готини и симпатични на живо, как веднага ти се приисква да ги награбиш и тн, но на снимка просто са отврат... и това не е "от фотографа" определено, говоря за някакви спонтанни такива измислени снимки... както и да е, ето една много симпатична снимка на Мадонка от Тел Авив за всички:)
Ужасно е сладка, нали!!

Неактивен kanta2

• Супер потребител
  • Публикации: 692
« Отговор #5 -: 28/09/2009 , 22:51 ч. »
Бургазлията изглежда добре, разбира се, на живо си видял и усетил много повече. В мен има и лека нотка локалпатриотизъм - нали е от Бургас момчето. Не ставам за член на жури...  ;)
DEUS MEUMQVE JUS

Неактивен maylo

• Админ.
  • Administrator
  • Супер потребител
  • Публикации: 355
  • Бъди какъвто си!!!
    • bgclubz.com
« Отговор #6 -: 12/10/2009 , 21:04 ч. »
E щом е хубавко момчето що да не е номер 1,нали така. :D
ОТДЕЛЕТЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ОБИЧАТЕ,НАМЕРЕТЕ ВРЕМЕ ДА СИ ГОВОРИТЕ,И НАМЕРЕТЕ ВРЕМЕ ДА СПОДЕЛИТЕ ВСИЧКО,КОЕТО ИМАТЕ ДА СИ КАЖЕТЕ.ЗАЩОТО ЖИВОТЪТ НИ НЕ СЕ МЕРИ С БРОЯ ВДИШВАНИЯ,КОИТО ПРАВИМ,А С МОМЕНТИТЕ,КОИТО СПИРАТ ДЪХА НИ!