Да, избраха го. Спокойно, хубав е. И е гей. Филмчетата и снимките ще кача, когато оздравея, че нещо ме събори един гаден грип.
Между другото бургазлията (номер 2) беше невероятен! Имаше най-идеалното тяло EVER! Пък и в лице бе симпатяга, аз него харесах повече, но какво да се прави...жури.
И не, победителя не е "нагласения" гаджок на Дим Дуков, макар да се беше подготвил яката с агитка и аксесоари. Сигурно е бил хубаво момче на младини, но сега повече изпъкваше арогантността му, от колкото какъвто и да било чар. Нищо че е планина от мускули (и тук таме лой) - не ми хареса никак.
Искам да спомена и Мис Бина. Ако сте живяли във Варна преди около 8-9 години не може да не го помните ката Галин. Много добричък и мил. Разбира се не ме помни, предполагам, че като станеш звезда във Франция забравяш с кого си ходил на плаж и си танцувал из дискотеките на Варна, но кво пък, малко носталгия и една негова снимка от добрите стари времена. И една на бугразлията в който ми останаха очите! Всъщност се казва Иван и никак не е фотогеничен, поне на официалната снимка изпратена за конкурса, на живо е много по-сладък, вижда се на филмчето.
Кристиян пък беше просто очарователен, много е слабичък за мистър гей, но има много красиви черти на лицето и съм сигурен, че би могъл да стане модел, дори вече има заучен артистичен поглед към журито, като го видях да го прави (онова смижване и втренчване право в журито) ми стана хем смешно хем се накефих че така насериозно взима нещата, показа си и дупето голичко, симпатяга!
ИНтересното е че имаше записани 12 участници, особено един хубавец от пловдив, но се появиха само 8. Карай, поне всичките бяха естетически издържани, не като предишни години. Имаше и едно лапе което пя на живо. Направо ми скри топката, уникален глас има, вярно че пя възможно най-пошлата чалга (пииияяян, за кой ли път отново съм пиян!!) но без забележки си я изпя.
Накрая с прискърбия трябва да отбележа и кой събра най-много увации. Познайте кой... еми не, не познахте, за това ще ви кажа - травестит от калигула - толкова свиркане, пляскане и подкрепа никой от= кандидатите не получи.
Победителя бтв се казва Костадин Колев и на снимката изпратена за конкурса изглежда не много симпатичен. Обецата на устната е нещо, което не мога да преглътна, но то е от ЕГН-то. На снимката най-долу. Симпатяга е и той. Надявам се скоро да имам време да направя клипа.
Интересно, имаше да снимат от 7 медии. И въпреки това не мога да намеря все още нищо е нета. А снимаха през цялото време... Не разбирам...