Търсиш гей сайт?

Автор Тема: Защо трябва да посещавам,този сайт?  (Прочетена 874 пъти)

Неактивен maylo

• Админ.
  • Administrator
  • Супер потребител
  • Публикации: 355
  • Гласувай за мен: +0/-0
  • Бъди какъвто си!!!
    • bgclubz.com
Та  скъпи мой за какво иде реч,какво правим тук,какви са интересите ни в този сайт,и какво очакваме да намерим,и дали го намираме.Пишете и гласувайте,не че нещо но в последно време доста се умалчахте. *56
ОТДЕЛЕТЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ОБИЧАТЕ,НАМЕРЕТЕ ВРЕМЕ ДА СИ ГОВОРИТЕ,И НАМЕРЕТЕ ВРЕМЕ ДА СПОДЕЛИТЕ ВСИЧКО,КОЕТО ИМАТЕ ДА СИ КАЖЕТЕ.ЗАЩОТО ЖИВОТЪТ НИ НЕ СЕ МЕРИ С БРОЯ ВДИШВАНИЯ,КОИТО ПРАВИМ,А С МОМЕНТИТЕ,КОИТО СПИРАТ ДЪХА НИ!

Kollin

• Гост
Re:Защо трябва да посещавам,този сайт?
« Отговор #1 -: 26/10/2009 , 22:45 ч. »
Заради диалога... А сега няма и ехо...  *129

Неактивен olmec

• Супер потребител
  • Публикации: 294
« Отговор #2 -: 27/10/2009 , 23:48 ч. »
Ами умълчахме се. Трябва ни нещо по-свежо. :P Пускайте нещо ново и по-свежо. :P :P
Eдна традиция, една цел, една воля! Посредственоста е неприемлива.

Неактивен maylo

• Админ.
  • Administrator
  • Супер потребител
  • Публикации: 355
  • Бъди какъвто си!!!
    • bgclubz.com
« Отговор #3 -: 29/10/2009 , 20:02 ч. »
Аз мисля лично,че сайта е достатъчно освежен,обновен,и изчистен от безсмислици,и стари постове,тоест,той е готов да работи с пълни обороти,устройството му що годе е както преди,и все пак,нещо липсва,някак си ентусиазма на пишештите хора тук е отишал някаде другаде или просто нямат време за това.Колкото се отнася за свежарски идеи,Главния Администратор на сайта се е погрижил,да има от птиче мляко,в БГ МЕН.Така,че това не ми се струва конструктивен довод за това,че сайта е слабо посещаван,и то в частта си на Клубовете.
ОТДЕЛЕТЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ОБИЧАТЕ,НАМЕРЕТЕ ВРЕМЕ ДА СИ ГОВОРИТЕ,И НАМЕРЕТЕ ВРЕМЕ ДА СПОДЕЛИТЕ ВСИЧКО,КОЕТО ИМАТЕ ДА СИ КАЖЕТЕ.ЗАЩОТО ЖИВОТЪТ НИ НЕ СЕ МЕРИ С БРОЯ ВДИШВАНИЯ,КОИТО ПРАВИМ,А С МОМЕНТИТЕ,КОИТО СПИРАТ ДЪХА НИ!

Неактивен bgmen

• Administrator
  • Супер потребител
  • Публикации: 370
  • Гласувай за мен: +1/-0
    • http://bgmen.com
« Отговор #4 -: 31/10/2009 , 12:57 ч. »
Ами няма посещаемост и това е. Основният сайт си има висок рейтинг и рекорна напоследък посещаемост, но той е да се показват курове и дупета, клубовете са на по-високо ниво и затова страдат от липса на внивамание, пък и каквото и да си говорим, социалните мрежи отдавна изяждат форумите.

Неактивен Circle Line

• Супер потребител
  • Публикации: 113
« Отговор #5 -: 19/11/2009 , 11:44 ч. »
Посещавам сайта, за да обменям мнения с хора като мен и да обсъждаме различни теми. За съжаление, както bgmen споделя, посещаемостта на форума е ниска, докато главната страница се посещава доста повече и това се дължи на факта, че на малко хора им пука за наболелите проблеми, които имаме в нетолерантното хомофобско българско общество, повечето търсят да си начешат крастата с поредното момче и толкова...:( А имаме крещяща нужда от диалог както по между ни, така и между нас и обществото.
« Последна редакция: 19/11/2009 , 11:48 ч. от Circle Line »

Неактивен olmec

• Супер потребител
« Отговор #6 -: 16/12/2009 , 10:59 ч. »
Напоследък май нещата се промениха. Дори виждам нови лица. Дано нещата продължават все така.

Неактивен pininfarina

• Активен :)
  • Публикации: 38
  • Pininfarina & John Deere
« Отговор #7 -: 29/12/2009 , 00:05 ч. »
тук е хубаво за споделяне на опит и практически съвети, каквито трудно понякога се намират по общите сайтове или там където...а и като не е място за гледане на голотии и профили отсява доста от хората, които само от секс се интересуват. На мен лично мн ми допадат умните и точни изказвания, оценки, т.е. гей-обществото от хубавата си страна  :P
Индивиди с лопата да ги ринеш, хора с лупа да ги търсиш.

Неактивен kanta2

• Супер потребител
  • Публикации: 692
« Отговор #8 -: 30/12/2009 , 23:00 ч. »
Абе, дами и господа, въпросът е формулиран неправилно. В живота няма друго »трябва« освен да се умре в един момент. Правилното е »защо посещавам този сайт«. Моят отговор на така оправения въпрос е - защото ми е приятно да ви виждам и да обменям мнения с вас, след като на живо не мога (много съм далече).
DEUS MEUMQVE JUS

Неактивен olmec

• Супер потребител
« Отговор #9 -: 03/01/2010 , 09:20 ч. »
Абе, дами и господа, въпросът е формулиран неправилно. В живота няма друго »трябва« освен да се умре в един момент. Правилното е »защо посещавам този сайт«. Моят отговор на така оправения въпрос е - защото ми е приятно да ви виждам и да обменям мнения с вас, след като на живо не мога (много съм далече).

Добре казано, Канта.