Търсиш гей сайт?

Автор Тема: Ромео и....Ромео?  (Прочетена 112 пъти)

Неактивен maylo

• Админ.
  • Administrator
  • Супер потребител
  • Публикации: 352
  • Гласувай за мен: +0/-0
  • Бъди какъвто си!!!
    • Профил
    • bgclubz.com
Ромео и....Ромео?
« -: 22/06/2010 , 20:51 ч. »

Всички ние в нашия живот сме заобиколени от епичната,романтична история за любовта между мъжът и жената.

Приказки,филми,песни,всико в нашия живот ни напомня на тази епична любов между двата пола,която някой ден ние ще си имаме и тогава един ден сякаш гръм от небето ни удря всичко се разбива на пух и прах за да осъзнаем,че докато сме чакали и мечтали да ни се случи онова,което сме гледали по филми и чели по романите,по всичко личи,че телата ни желаят друго и никога няма да имаме това за което до сега сме мечтали.
Когато за първи път разбереш,че си гей едно от първите неща които ти идват на ум е"Какво ще кажеш за живота видях себе си,като за в бъдеще?Ами брак,деца,и епична любов?"
В крайна сметка ние не виждаме кой знае какви примери за епична любов между мъж с мъж,и жена с жена.
Това ни предоставя още по-голяма трудност да осъзнаем точно как ще стоят нещата.
Не знаем как ще е физическия контакт със собствения пол,а какво да кажем за романтиката представяйки си я като картина изобразяваща най-красивата любовна история?
За повечето от нас когато за пръви път осъзнават,че са гей концепцията за хомосексуалността изглежда като далечно понятие.
Нещо,което никога не се случва с обикновенните хора.
И ние просто не можем да се помирим с мисълта,че образа ни за идеална двойка включва някого от същия пол,с този факт ние сме бомбардирани от детска възраст нататък.
Това обаче не е еднозначно за хомосексуалните отношения,когато някой започне запознанства и участва в отношения то той често открива,че не съществува идеален калъп за перфектна връзка и отношения.
Откриваме че попадаме на хора,които са по-малко физически съваршени от нас.
Установяваме че вместо епос от любов,понякога съдбовни поврати или нещо малко и глупаво ни обединява или разединява.
И ще установите,колко трудно и разхвърляно е всичко това...
Така,че ние не сме единствените които трябва да се спаравим със смъртта и края на нашата приказка.
Но ние често се сблъскваме с уникални проблеми,все едно нашата фантазия и мечти са мехур заплашващ всеки момент да се пръсне.
Често първия въпрос пред нас е "А сега накъде?".
Все едно,че ние много-добре знаем,че живота от мечтите,като на снимка,е нереален.
Сам аз се чудех над това,когато осъзнах за себе си,тогава когато започнеш да си падаш по някого.
Казваш си "той е сладък,харесвам усмивката му,харесвам блясъка в очите му".
Паднах си по него преди да се усетя,и ето бяхме заедно.
Аз все още не знаех какво и как ще се случи от тук нататък,как ще проработи всичко,но аз знаех че искам да бъда с него.
Тогава един ден,когато заедно вървяхме из парка той внезапно ме удари,всъщност леко и внимателно,и си казах това е романтика.
Тогава просто любовта беше в мен и аз в нея.
Не само физически превлечен от това момче,а напълно,както когато любовта лекува главоболието.
И разбрах че не е въпроса да се осъществи онази мечтаната епична любов,която съм чел и гледал.Важното е как аз се чувствах с него и той с мен,и се оказа,че тези мои чувства сътвориха една епична романтика само за мен и него!
От този момент нататък осъзнах,че няма значение какво си мислите,че добрите отношения изглеждат такива,защото когато любовта е в сърцето ти то твоя свят е съваршен дори и в чуждите очи да не е така.
И разбрах,че цялата причина да мислиш,че тази любов е епична,е чувството отвътре на мир,спокойствие и безгарнична обич.
Ето защо двама души не могат да се изобразяват,че се срещат за друго,освен факта,че те са като всички други.
Защото,когато се пише за любовта не мога да не се сетя за онази снимка изобразяваща перфектния епос,защото за вас тя е точно такава,каквато трябва да бъде.
Така,че дори и гей хората имат своята романтика на приказки и филми.
И въпреки,че превидно нашия свят изглежда разбит,ние скоро можем да установим,че нашия свят може да бъде още по- вълнуващ.
Ние все още можем да имаме онова за което толкова дълго сме мечтали.
Що се отнася за това,как външния свят гледа на тези отношения...
Честно казано когато любовта е с мен не ми пука за външния свят,защото този моя е по-хубав.
В крайна сметка ще има много хора,които ще шепнат зад гърбовете на подобни двойки,но бъдете убедени в това,че на тях не им пука ако чувствата им са истински,и взаимни.
От значение е,че сте с човека,който ще ви направи щастлив и в крайна сметка това което е реално е истинската любов за всики.
Така,че нека вашата връзка бъде вашата приказка от детските мечти. ;)

източник:That gay guys new blog

« Последна редакция: 22/06/2010 , 21:08 ч. от maylo »
ОТДЕЛЕТЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ОБИЧАТЕ,НАМЕРЕТЕ ВРЕМЕ ДА СИ ГОВОРИТЕ,И НАМЕРЕТЕ ВРЕМЕ ДА СПОДЕЛИТЕ ВСИЧКО,КОЕТО ИМАТЕ ДА СИ КАЖЕТЕ.ЗАЩОТО ЖИВОТЪТ НИ НЕ СЕ МЕРИ С БРОЯ ВДИШВАНИЯ,КОИТО ПРАВИМ,А С МОМЕНТИТЕ,КОИТО СПИРАТ ДЪХА НИ!

Неактивен olmec

• Супер потребител
  • Публикации: 294
    • Профил
Re: Ромео и....Ромео?
« Отговор #1 -: 25/06/2010 , 12:08 ч. »
Хубави писаници.
Eдна традиция, една цел, една воля! Посредственоста е неприемлива.

Неактивен maylo

• Админ.
  • Administrator
  • Супер потребител
  • Публикации: 352
  • Бъди какъвто си!!!
    • Профил
    • bgclubz.com
« Отговор #2 -: 25/06/2010 , 19:51 ч. »
И по-хубави могат да станат,ако някой все пак си прави труда да коментира и пише в този форум... *162
ОТДЕЛЕТЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ОБИЧАТЕ,НАМЕРЕТЕ ВРЕМЕ ДА СИ ГОВОРИТЕ,И НАМЕРЕТЕ ВРЕМЕ ДА СПОДЕЛИТЕ ВСИЧКО,КОЕТО ИМАТЕ ДА СИ КАЖЕТЕ.ЗАЩОТО ЖИВОТЪТ НИ НЕ СЕ МЕРИ С БРОЯ ВДИШВАНИЯ,КОИТО ПРАВИМ,А С МОМЕНТИТЕ,КОИТО СПИРАТ ДЪХА НИ!

Неактивен olmec

• Супер потребител
  • Публикации: 294
    • Профил
« Отговор #3 -: 26/06/2010 , 09:29 ч. »
Амиииииииииии,  нали требе да си направим труда мислим, че да пишем и да си проверяваме за грешки. :o Много искаш. >:D
Eдна традиция, една цел, една воля! Посредственоста е неприемлива.