Търсиш гей сайт?

Автор Тема: Щастлив ли си от факта, че си гей?  (Прочетена 8907 пъти)

Kollin

• Гост
Мене си ме кефи  :smile:  и не бих се заменил с никой хетерото  :sad:

Неактивен ibbbo

• Супер потребител
  • Публикации: 775
  • Гласувай за мен: +0/-0
  • NeVer GonNa GivE
    • http://www.myspace.com/ibbbo
Щастлив ли си от факта, че си гей?
« Отговор #1 -: 09/07/2006 , 23:13 ч. »
Ами не съм много съгласен да съм такова животно, но вече се примирих и даже почва доста да си ми харесва :-?  :-?  :-?
Логиката  е математически метод за извличане на погрешно заключение с пълна увереност.

Неактивен Skipi

• Супер потребител
  • Публикации: 121
« Отговор #2 -: 09/07/2006 , 23:27 ч. »
Ми хич не съм щастлив от този факт, но и да искам и да не искам такова е положението, и с нищо не мога да го променя :-?

Неактивен mpk463

• Популярен
  • Публикации: 61
« Отговор #3 -: 09/07/2006 , 23:34 ч. »
Не, не ми харесва.
В смисъл не се мразя за това защото вече съм свикнал и съм се приел такъв, но би ми било сто пъти по лесно ако бях като всички други, животът наистина е по-лесен ако се сливаш със стадото. Ама то нали все трябва някой да играе и черната овца хаха.
ear is in the eye of the beholder. Don't let it be you

Неактивен kwiksilver

• Супер потребител
  • Публикации: 1919
    • http://kwiksilver.data.bg
« Отговор #4 -: 10/07/2006 , 00:07 ч. »
липсва "не мога да преценя" ... ;-) има и колебливи хора, kollin.. но както и да е .. и на мен май ми харесва.. да, щеше да е по-лесно сигурно ако бях хетеро, но пък сигурно нямаше да правя всички неща, които сега правя с мъже, хихи ..  :???:
My candle burns at both ends
It will not last the night;
But ah, my foes, and oh, my friends -
It gives a lovely light.
         --Edna St. Vincent Millay

Неактивен zahar4e

• Супер потребител
  • Публикации: 103
« Отговор #5 -: 10/07/2006 , 01:59 ч. »
Харесвам се,не се оплаквам.И аз не бих се заменил за друг.Не мога да си се представя като хетеро,а и отдавна мина фазата, в която съм го искал.
По-трудно ни е в много отношения, спор няма.Но пък си има и толкова хубави страни!
8)
Naaoa eiaaoi i?ueia i?aa i?eoa oe
e i?eouiiaa a oace aaa i?e,
nai neuioa e nucaae e io eu?eoa io
n iineaaiey ai iaai na ea?e!"

Неактивен ModernCrusader

• Популярен
  • Публикации: 70
« Отговор #6 -: 10/07/2006 , 10:55 ч. »
Не мога да кажа да, защото ще излъжа. В общи линии, когато се осъзнавах, ми беше много трудно, че съм различен, болен и какъв ли още не- така, както го описват нормалните. Човек обаче свиква със себе си и вижда, че гледа на живота от по-различен ъгъл. Ако бях хетеросексуален, вероятно щяха да ме интересуват банални и повърхностни неща- коли, футбол, мацки. Не казвам, че ЛГБТ хората са съвършени, защото имаме трески за дялане (все още не мога да проумея как в сайтовете за запознанства има хора, които слагат снимка на пенис, а не на лицето си). Просто самото ми мислене ми помага да изпъквам не само в училище, а и като разговарям с хора. Прави ми впечетление, че много хора се самовглъбяват и търсят сложни пътища за разрешаването на проблемите си. Понякога е много по-лесно да се справиш, ако погледнеш от другия ъгъл. За това сме облагодетелствани- знаем как мислят хетеросексуалните, но си имаме и свои идеи. Проблемът ми/ни идва оттам, че с нищо не помагаме за популяризирането на идеята, че да си гей не е болест, а оставяме разни болни хора да са представители на ЛГБТ обществото и така хората все още мислят, че да си гей е да си педофил с рокля и токчета.

Някъде по средата съм- нито съм хипер доволен, нито съжалявам.
 AOAEA A aAOAEA.

Неактивен n6k

• Супер потребител
  • Публикации: 381
« Отговор #7 -: 10/07/2006 , 11:15 ч. »
Аз пък много се радвам, че съм гей. РАдвам се, че имам различен поглед към света и се отличавам от стадото. Да, това носи някои проблеми, а и никога не можеш да се разкриеш изцяло, но въпреки това се кефя. Освен това смятам, че любовта и сексът между мъже са по-пълноценни, защото самата "еднаквост" на желанията води до повече разбиране и по-дълбока връзка. Е, еднаквост е силна дума, до сега не съм намерил човек, който да иска същото като мен и затова не ми се получават връзките, но ме разбирате какво искам да кажа. Колкото до лъжите пред стадото - след това като си спомниш и ти става забавно как си лъгал и мазал :)
ласувайте за Лекс веднъж на час на този адрес: http://richlabonte.net/tvvote/index.html

Посетете сайта ми -

Неактивен telvanni

• Супер потребител
  • Публикации: 474
« Отговор #8 -: 10/07/2006 , 11:43 ч. »
Ммдаммм, супер хипер мега готино си е! Всми, по дяволите, представете си какво би било да си хетеро - да те *кефи* да мачкаш въздушните възглавници на някоя яко намазана фолк-кифла.....  :D  :D  :D Още повече, че като си гей можеш преспокойно да проявяваш *всякакъв вид* чувство за хумор (което обикновено остава незабелязано, което е и най-забавната част хихихи), обикновено си много готин и широко скроен човек, хетеротата ти се дразнят, че мацките ти се кефят, което е начин да им го върнеш, че не ти се кефят, както ти им се кефиш (всми на хетеротата, глупаво ли прозвуча? :D ) Абе голям купон може да бъде, след като си се приел за нормален човек и си почнал да се флаш-ваш и да флейм-ваш супер нагло по белия свят.... :grin:  :grin:  :grin:
\_/)
   (O.o)      This is Bunny. Copy Bunny into your signature
   (> <)      to help him on his way to world domination.

Неактивен glister

• Популярен
  • Публикации: 82
« Отговор #9 -: 10/07/2006 , 20:33 ч. »
Тежи ми, като воденичен камък на шията.Винаги ще ми тежи, докато е част от мен , за това, ще се боря...
ic transit gloria mundi.

Trifun

• Гост
« Отговор #10 -: 10/07/2006 , 21:33 ч. »
Цитат на: "glister"
Тежи ми, като воденичен камък на шията.Винаги ще ми тежи, докато е част от мен , за това, ще се боря...

Не става, glister, не ставааааа ... :-(
При положение че ти е готино да четеш и да пишеш в ТОЗИ форум, при положение че душата ти го желае, при положение че тялото ти го желае - не става ! Както и да се бориш, каквото и да направиш, всичко е обречено на провал. Дори и да си наложиш да се ожениш и т.н., подсъзнателно ти винаги ще си мислиш за това, колко хубаво ти е било с момчето, какви удоволствия си изпитал - нещо, което една жена не е в състояние да даде на един мъж, по начин, по който само друг мъж може да го направи...
Така че, ще си позволя един приятелски съвет : Не се бори със себе си и с чувствата, които изпитваш. Любовта си е любов - без значение към кого е насочена тя. Просто се приеми такъв, какъвто си и се отдай на удоволствието...
Помни, че това, което пропуснеш, никога и никой не може да ти върне !

Неактивен delafer

• Супер потребител
  • Публикации: 113
« Отговор #11 -: 11/07/2006 , 00:08 ч. »
Щастието и нещастието в живота не се определя, според мен от сексуалната ориентация на човек... Това да си гей не мисля че е толкова уникално, или изключително. Лично аз съм се приел такъв какъвто съм, в смисъл като напълно нормален индивид с нормални желания...
...но аз съм мъж !!!
   - Е, никой не е съвършен...

Неактивен kwiksilver

• Супер потребител
  • Публикации: 1919
    • http://kwiksilver.data.bg
« Отговор #12 -: 11/07/2006 , 08:44 ч. »
добре казано, delafer, и аз усещах нещо нередно във въпроса, но не можах да го определя...
My candle burns at both ends
It will not last the night;
But ah, my foes, and oh, my friends -
It gives a lovely light.
         --Edna St. Vincent Millay

Kollin

• Гост
« Отговор #13 -: 11/07/2006 , 14:38 ч. »
Абе не се правете на ударени  ****16 очевидно е, че да си педал няма да ощастливи целия ти живот .  :-o
А за някои админи дето им се губят нисли и думи...  +****18

Неактивен samolet005

• Супер потребител
  • Публикации: 200
« Отговор #14 -: 11/07/2006 , 14:58 ч. »
А всъщност замисляли ли сте се какво означава да си щастлив от нещо или да си нещастен от нещо и може ли човек непрекъснато да е щастлив от нещо и непрекъснато да е нещастен от нещо. Не, не може!!! Затова моят отговор е в условно наклонение – бил съм щастлив от това, че съм гей, но съм бил и нещастен. Все пак, ако бях типичен хетеро със сигурност щях да съм парализиран от мисълта, че мога да изпедерастея и щях да съм хомофоб по български – хем да ми се иска, хем да не ми стиска.

Приел съм, че съм гей. Опитал съм се да опозная какво е това както от собствена перспектива, така и от перспективата на другите около мен. И най-важното – опитал съм се да извлека най-благоприятния ефект от това, че съм гей.

Моето gay ми е донесло купища неприятности и приятности. С помъдряването се надявам неприятностите да стават все по-малко и по-малко, но не съм сигурен. Все още не ми е омръзнало да съм гей. Когато ми омръзне, със сигурност ще реша да се преродя в нещо друго – например в жаба-кекерица. Дали дядо Боже ще удовлетвори желанието ми не зная, но бидейки гей съм се уверил, че да си мъж е изключително банално, а да си жена е уморително. Но това е друга тема. И при това много дълга…  8)