telvanni, za sujalenie ima stra6no mnogo gayowe kotio su6to sa bezli4ni i sku4ni, wupreki "darbata" si (ako wuob6te moje da se nare4e taka). Edna mnogo golqma 4ast ot homosexualistite izglejda sa dowolni ot towa da budat PROSTO homosexualisti i ni6to powe4e - w smisal, wse edno az ne sum pe6o, koito e simpati4no mom4e i swiri na piano i razkazwa gotini wicowe i 4owek moje da si gowori s nego po telefona i da mu spodelq hubawi ne6ta, koito mejdu drugoto e gay; az sum pe6o pederasa. To4ka. I tazi kategorizaciq se dulji to4no tolkova na samiq 4owek i na na4ina po koito toi definira sebe si i se pokazwa pred drugite, kolkoto na zatworenoto i netolerantno ob6testwo. 6te ti da m edin primer - az kato cqlo ne smqtam 4e towa 4e sum gay me iz4erpwa kato li4nost, i wupreki towa w4era se hwanah pred ogledaloto misleiki kak da se naprawq po "camp" i dali da ne si naprawq kukurigo s cwetni lasti4eta, taka 4e wseki da wijda 4e sum razli4en, WUPREKI, 4e az ne hareswam kukurigota s cwetni lasti4eta. NE znam dali se izrazqwam dostatu4no qsno, no misulta mi e, 4e ima hora DOTOLKOVA POGULNATI ot towa da budat pedali, 4e zabrawqt kak da budat kakwoto i da bilo drugo <)
peaZE
Мдам, това е една много хубава посока на мисли. Но самият факт, че всички ние седим тук и обсъждаме *всякакви* теми, ни изключва от категорията на описаните от теб хора, нали? Всми за справка - случайно прочетох едно интервю на Азис в едно списание - ето малък цитат от това, което прочетох:
"... Докато не реших да покажа своята същност...
- И тя е?
- Че съм много ранима, много чувствителна личност, обичам да се гримирам, обичам да нося високи токчета (имам страхотни крака)..."
И така, както забелязахте, същността на Азис се заключава в страхотните му крака. Еми евалата, пич, нямам кво да ти кажа. Ето това е типът човек, за който говориш, derick - Азис е педал по професия, това е основното му занимание, това го изчерпва като личност. Когато го попитат *кой* е той, той отговаря "Имам страхотни крака и ходя на токчета". И това е само един пример за това, за което говориш. Радвам се само, че досега в този форум тук не съм забелязал такива изказвания и такова унизително отношение към самия себе си на първо място.