Търсиш гей сайт?

Автор Тема: Щастлив ли си от факта, че си гей?  (Прочетена 8906 пъти)

Неактивен faggy

• Супер потребител
  • Публикации: 371
  • Гласувай за мен: +0/-0
    • http://myspace.com/dnickbg
Щастлив ли си от факта, че си гей?
« Отговор #30 -: 15/07/2006 , 23:20 ч. »
camp е по-свободното педалско държане, с по-шарените дрешки и по-шарените прически ;) i.e. с цветни ластичета. Противоположното се явява straight acting или macho...

Неактивен ivancho

• Супер потребител
  • Публикации: 652
« Отговор #31 -: 16/07/2006 , 09:26 ч. »
Мерси фаги, значи съм бил в грешка. Аз го интерпретирах от анлийското самр, което означава друго. И двете са ми непознати на мен лично, за добро или лошо :)
malka spretnata kushturka s dve lipi otpred

Неактивен faggy

• Супер потребител
  • Публикации: 371
    • http://myspace.com/dnickbg
« Отговор #32 -: 16/07/2006 , 09:43 ч. »
Цитат на: "Wikipedia"
“Camp” is derived from the French slang term camper, which means “to pose in an exaggerated fashion.” It may ultimately derive from the Latin root "campus" meaning "field/farm/country", thereby suggesting some connection to a stereotyped behavior attributed to rural folks, akin to "provincial". The OED gives 1909 as the first citation of "camp" in print, with the sense of "ostentatious, exaggerated, affected, theatrical; effeminate or homosexual; pertaining to or characteristic of homosexuals. So as n., ‘camp’ behaviour, mannerisms, etc. (see quot. 1909); a man exhibiting such behaviour." According to the OED, this sense of the word is "etymologically obscure."

Източник: ЦЪК

Неактивен telvanni

• Супер потребител
  • Публикации: 474
« Отговор #33 -: 16/07/2006 , 16:41 ч. »
Цитат на: "derick"
telvanni, za sujalenie ima stra6no mnogo gayowe kotio su6to sa bezli4ni i sku4ni, wupreki "darbata" si (ako wuob6te moje da se nare4e taka). Edna mnogo golqma 4ast ot homosexualistite izglejda sa dowolni ot towa da budat PROSTO homosexualisti i ni6to powe4e - w smisal, wse edno az ne sum pe6o, koito e simpati4no mom4e i swiri na piano i razkazwa gotini wicowe i 4owek moje da si gowori s nego po telefona i da mu spodelq hubawi ne6ta, koito mejdu drugoto e gay; az sum pe6o pederasa. To4ka. I tazi kategorizaciq se dulji to4no tolkova na samiq 4owek i na na4ina po koito toi definira sebe si i se pokazwa pred drugite, kolkoto na zatworenoto i netolerantno ob6testwo. 6te ti da m edin primer - az kato cqlo ne smqtam 4e towa 4e sum gay me iz4erpwa kato li4nost, i wupreki towa w4era se hwanah pred ogledaloto misleiki kak da se naprawq po "camp" i dali da ne si naprawq kukurigo s cwetni lasti4eta, taka 4e wseki da wijda 4e sum razli4en, WUPREKI, 4e az ne hareswam kukurigota s cwetni lasti4eta. NE znam dali se izrazqwam dostatu4no qsno, no misulta mi e, 4e ima hora DOTOLKOVA POGULNATI ot towa da budat pedali, 4e zabrawqt kak da budat kakwoto i da bilo drugo <)

peaZE

Мдам, това е една много хубава посока на мисли.  Но самият факт, че всички ние седим тук и обсъждаме *всякакви* теми, ни изключва от категорията на описаните от теб хора, нали? Всми за справка - случайно прочетох едно интервю на Азис в едно списание - ето малък цитат от това, което прочетох:
"... Докато не реших да покажа своята същност...
- И тя е?
- Че съм много ранима, много чувствителна личност, обичам да се гримирам, обичам да нося високи токчета (имам страхотни крака)..."
И така, както забелязахте, същността на Азис се заключава в страхотните му крака. Еми евалата, пич, нямам кво да ти кажа. Ето това е типът човек, за който говориш, derick - Азис е педал по професия, това е основното му занимание, това го изчерпва като личност. Когато го попитат *кой* е той, той отговаря "Имам страхотни крака и ходя на токчета". И това е само един пример за това, за което говориш. Радвам се само, че досега в този форум тук не съм забелязал такива изказвания и такова унизително отношение към самия себе си на първо място.  8)
\_/)
   (O.o)      This is Bunny. Copy Bunny into your signature
   (> <)      to help him on his way to world domination.

Неактивен ivancho

• Супер потребител
  • Публикации: 652
« Отговор #34 -: 16/07/2006 , 20:56 ч. »
точно тва означава - "заемам предизвикателно положение"
malka spretnata kushturka s dve lipi otpred

Неактивен zaio

• Супер потребител
  • Публикации: 322
« Отговор #35 -: 20/08/2006 , 15:04 ч. »
Супер е да си гей и се радвам, че сьм  :grin:
lison?  
I have something I want to tell you, but
you have to promise to never tell anyone.
Do you swear on your life?

Неактивен nhgeo

• Популярен
  • Публикации: 62
« Отговор #36 -: 04/08/2007 , 01:42 ч. »
Все едно да питате "Щастлив ли си че си чернокож"
Всеки, който се приема такъв, какъвто е, би трябвало да е щастлив....ама и аз на философия го ударих :-)

Неактивен inaccessibility

• Супер потребител
  • Публикации: 502
    • Inaccessibility diary
« Отговор #37 -: 04/08/2007 , 14:16 ч. »
Цитат на: "nhgeo"
Все едно да питате "Щастлив ли си че си чернокож"
Всеки, който се приема такъв, какъвто е, би трябвало да е щастлив....ама и аз на философия го ударих :-)

съвсем нормално заключение, никаква философия няма в случая... въпрос на психология, на социализация, на толерантност... все реални неща  :sad:

Неактивен bisexual80

• Супер потребител
  • Публикации: 90
« Отговор #38 -: 21/08/2007 , 02:26 ч. »
Е не всички, задължително сме гейтаци тук!
Skype nik nedelchonedelchev

Kollin

• Гост
« Отговор #39 -: 21/08/2007 , 06:15 ч. »
Цитат на: "bisexual80"

****23  ****23

Vernal_Equinox

• Гост
« Отговор #40 -: 21/08/2007 , 09:05 ч. »

Почвам да се чудя ти какво точно дириш в този форум?  :o

Trifun

• Гост
« Отговор #41 -: 21/08/2007 , 17:22 ч. »

Брато, поеми го - да усетиш удоволствието просто - казват, че до 16 пъти "гейтак" не се ставало ...  :-)
Пък ако почне да ти харесва и надхвърлиш това число - няма нищо лошо - ние да не сме умрели случайно ?  :grin:

Неактивен bisexual80

• Супер потребител
« Отговор #42 -: 21/08/2007 , 21:57 ч. »
Цитат на: "Trifun"

Брато, поеми го - да усетиш удоволствието просто - казват, че до 16 пъти "гейтак" не се ставало ...  :-)
Пък ако почне да ти харесва и надхвърлиш това число - няма нищо лошо - ние да не сме умрели случайно ?  :grin:

То някой съм чувал и 16 хуя поемали наведнъж. Кажи как е?

Trifun

• Гост
« Отговор #43 -: 21/08/2007 , 22:20 ч. »
Ихаааа  :-D  Де ги тия специалисти бе ???  :smile:

Незнам как е - трябва да питаш тия, дето са ти го казали това - аз съм поемал само по един и ми е било добре ...  :)

Сериозно, ти кога ще се престрашиш ? По всичко личи че ти е изключително приятно тук, а това едва ли е заради "черните ни очи" - поне си признай !  :???:

Неактивен bisexual80

• Супер потребител
« Отговор #44 -: 22/08/2007 , 01:31 ч. »
Цитат на: "Trifun"
Ихаааа  :-D  Де ги тия специалисти бе ???  :smile:

Незнам как е - трябва да питаш тия, дето са ти го казали това - аз съм поемал само по един и ми е било добре ...  :)

Сериозно, ти кога ще се престрашиш ? По всичко личи че ти е изключително приятно тук, а това едва ли е заради "черните ни очи" - поне си признай !  :???:

За кое да се престраша? Не може да пишеш директно ли? Съмнява ме?! Айде пиши че не разбирам нищо от недомлъвки.  :)   :-)

Та като пишеш че поемаш..да питам: гълташ ли?