Търсиш гей сайт?

Автор Тема: Знаят ли вашите родители че си гей?  (Прочетена 16741 пъти)

Неактивен Skipi

• Супер потребител
  • Публикации: 121
  • Гласувай за мен: +0/-0
Знаят ли вашите родители че си гей?
« Отговор #15 -: 11/09/2006 , 19:37 ч. »
Гледам, че нещо сте враждебно настроени и не искам да предизвиквам излишни разправии ;) Хетеро, промених си поста, защото по-предишните ти постове ме заблудиха нещо, но съм се объркал ! Да имаше нашите проблеми със споделянето пред родители, приятели да, ама да си нямаш и напредстава за какво става дума .... и да ни даваш съвети, объркал си се ;) Айде със здраве

Неактивен earth

• Супер потребител
  • Публикации: 204
« Отговор #16 -: 11/09/2006 , 19:55 ч. »
По темата
Не не знаят. Не няма да им кажа. Може да ме смятате за страхливец и вероятно в това отношение съм такъв. Но така стоят нещата при мен и доколкото зависи от мен няма да се променят.

Цитат на: "Heterosexualen"

....Вече започвам да се замислям дали това не е загубена битка,но за мен е по-важно да спечеля войната ;)

Наистина не водим война , поне що се касае до мен. Просто държа да бъда уважаван....поне дотогава докато докажа , че съм "леке"...ако някога се случи да го докажа разбира се.
Вървя смирен, вървя самин,
в душата лъха утрин свежа,
и там просторът странносин
разстила свойта светла мрежа.

Неактивен Heterosexualen

• Супер потребител
  • Публикации: 150
« Отговор #17 -: 11/09/2006 , 19:59 ч. »
Добре,може и да не съм прав в случая.Извинявай.
Не съм искал да съдя когото и да било за начина му на живот.
Просто изказвам моето мнение,може малко да не е на място,но поне се опитах да помогна,може би и малко на себе си!

Неактивен kwiksilver

• Супер потребител
  • Публикации: 1919
    • http://kwiksilver.data.bg
« Отговор #18 -: 11/09/2006 , 20:08 ч. »
Цитат на: "earth"
Не не знаят. Не няма да им кажа. Може да ме смятате за страхливец и вероятно в това отношение съм такъв. Но така стоят нещата при мен и доколкото зависи от мен няма да се променят.

earth, не те знам на колко години си и доколко водиш "активен" гей живот, но от моя и чужд опит знам, че просто идва момент, в който мълчанието става прекалено тежко! и не говоря само за постоянното "кога ще се ожениш, що си нямаш приятелка" и т.н. от страна на родителите, поне след като минеш 25-30 това става непоносимо. но според мен споделянето на неща с родителите (да, дори и лични, такива, които "не са им работа") ги сближава с теб. аз много бих искал да запозная родителите си с някой мъж, когото обичам, просто скоро не съм срещал някой "специален", за когото мога да им кажа, че се обичаме и да свикват с тази мисъл. да, единственото, което съм "спечелил" от това, че майка ми знае е моето спокойствие и нейното неспокойствие, но и аз просто не мога да водя живот в лъжа, макар и да не живея с родителите си... така де - мисълта ми беше, че ... просто някой ден може би ще дойде момент, в който и ти няма да издържиш на напрежението на тайната и мълчанието и ще си им кажеш... дано да мине леко! ;-)
My candle burns at both ends
It will not last the night;
But ah, my foes, and oh, my friends -
It gives a lovely light.
         --Edna St. Vincent Millay

Неактивен malwk-

• Супер потребител
  • Публикации: 956
.
« Отговор #19 -: 11/09/2006 , 20:22 ч. »
Да, знаят.
Аnd the story we live in has a life of its own:
Happily ever after... in the twilight zone.

All you gotta do is smile that smile and there go all my defences!

Неактивен earth

• Супер потребител
« Отговор #20 -: 11/09/2006 , 20:28 ч. »
kwirsilver вече минах пубертета. Знам , че си прав. Трудно и тежко е разбира се. Но кой е казал , че живота по принцип е лек и че всичко трябва да върви по "мед и масло". Моля те не ме съди за това.

Неактивен kwiksilver

• Супер потребител
« Отговор #21 -: 11/09/2006 , 20:41 ч. »
не те съдя, разбира се! просто казвах, че може би още не е дошъл момента, в който ще е нетърпимо да пазиш тази тайна от родителите си. и този момент най-често не е в пубертета, а на един по-късен етап, както казах, след 25-30 става все по-трудно да го криеш.. е, не невъзможно, разбира се..
It gives a lovely light.

Неактивен earth

• Супер потребител
« Отговор #22 -: 11/09/2006 , 21:35 ч. »
kwirsilver като казах  че съм минал пубертета имах в предвид, че беше преди доста години. Абсолютно си прав, страшно тежко е. Понякога си доста самотен, понякога ... абе какво да ти обяснявам, ти сигурно знаеш. Но така съм възпитан, може би твърде консервативно. А и работата ми е такава , че за съжаление е почти неприемливо да се афиширам. Както и да е , пак казвам ,  не може всичко на тоя свят да е само цветя и рози.

svir4o

• Гост
« Отговор #23 -: 11/09/2006 , 22:58 ч. »
Цитат на: "Heterosexualen"
Мда,дотук виждам страхливи"путьовци",не знам дали се изразявам правилно,за хора във вашето положение!
Защо не наречете нещата с истинските им имена?
Дали ще загубите или спечелите в случаят,само времето ще покаже.
Бъдете честни с хората,който ви обичат,бъдете мъже за миг,дори и с женски наклонности!

Леле!!! Какво си мислиш бе? 4е е лесно слу4аино да кажеш: Mи, аз съм гей! Така ли? Аз съм на по4ти 16 и казах на майка ми и баща ми и кво нищо добро не излезе. Само дето са ми нямат грам доверие и аз си съсипах цялата психика за едни два месеца. И кво да те питам като наре4ем нещата с истинските им имена? Какво ще постигнем? Кажи ми примерно аз какво ще постигна ако сега излезна на улицата с табела на която да пише: Аз съм гей! След половин 4ас да ме намерят най-вероятно пребит като ку4е в някоя канавка или направо мъртъв и за кво, за да отстоявам това, което съм. Факт, аз се опитах да го направя да отстоявам това което съм в момента и до някъде успях. Около 40 4овека в моето обкръжение знаят за мен и за моите както ти се изрази "женски наклонности". Да ве4е ми е много, ама много по-лесно в някои отношения особено с приятелите ми, но представа си нямаш какъв страх е да не би някой твой приятел, който оби4аш толкова много,не можеш да живееш без него, да се отдръпне от теб само, защото от малък или малка му/и е натяквано, 4е хомосексуалистите са световно зло. За това само не ми казвай ние, колко мъжки сме се държали, защото на това което аз съм бил подложен в у4илище само, защото се опитвам да отстоявам това което съм ти никога не си и ти пожелавам да не изпиташ на гърба си!!!

Неактивен kwiksilver

• Супер потребител
« Отговор #24 -: 11/09/2006 , 23:04 ч. »
по-кротко, душа.. ша си докараш няква болест преди да станеш на 16 още... ;-)  или, както казват по филмите, don't be such a drama queen. човекът схвана. поне така се надявам..
It gives a lovely light.

Неактивен Heterosexualen

• Супер потребител
« Отговор #25 -: 11/09/2006 , 23:04 ч. »
Поста ти ми напомни за филма"Смъртоносно оръжие 3"
Там с плаката-Аз мразя негрите или нещо подобно беше в гетото!Малко на майтап го избивам,но сега съжаляваш ли,че така си постъпил?
Ако сега можеш да върнеш времето назад този или предишният си живот би избрал?

svir4o

• Гост
« Отговор #26 -: 11/09/2006 , 23:08 ч. »
Не, не бих променил, нищо в живота си. Просто, защото смятам, 4е така е трябвало да стане, но аз съм глупаво смел. Е не можеш да о4акваш всеки да има смелоста да се изправи срещу най-големите си страхове.

Неактивен Heterosexualen

• Супер потребител
« Отговор #27 -: 11/09/2006 , 23:42 ч. »
Да ти кажа чесно,не съм запознат с тези проблеми и разсъждавам само от моята страна.Не мога да дам съвет за тези проблеми,но се изказвам мъжки и малко не на място.Нямам такива приятели с проблеми,като вашите и не знам какво да те посъветвам.Но може би ти си по-голям мъж от мен,щом си се изправил срещу най-голените си страхове,а аз съм страхливеца.Иска ми се да има повече хора,като теб!Да дават кураж и на нас-путьовците!

Неактивен ivory

• Супер потребител
  • Публикации: 137
« Отговор #28 -: 12/09/2006 , 02:27 ч. »
Много пъти съм искал да им кажа, но не съм явно случвал на подходящ момент!
Мисля си обаче, че ако срещна някой специален ще им го представя с думите:"Това е човекът, в когото съм влюбен!" (дори и да не звучи точно така!) Пък и нали знаете, че любовта дава криле, но и ни прави по-лекомислени...
...Може би просто всеки трябва да усети, когато му дойде времето...

Неактивен speedweek

• Прохождащ
  • **
  • Публикации: 12
Не можеш!
« Отговор #29 -: 12/09/2006 , 04:53 ч. »
Не може човек да го крие постоянно! мисля че svir4o е постъпил правилно не зависимо от последствията които е приживял! аз съм малко над неговата възраст и казах на майка ми преди около месец. Историята е че майками не е в българия.Както и да е скарахме се жестоко по телефона и тя ми затваря след 3-тата минута от разговора при което на мен ми преля чашата и просто и написах смс на който пишеше:а бе ти да не мислиш че на мен ми е по лесно като съм гей?И трябва да търпя да ме увиква и собствената ми майка ли?Ми като толкова искаш стой си там щом можеш без мен! След това тя ми написа смс да и се обадя и аз и се обадих.Говорихме около 25 минути при което тя ми каза аз те приемам такъв какъвто си! Но уви тя се е посъветвала с някаква си недо*бана психоложка на която гей-овете са и виновни! Та тази психоложка и е напълнила главата с глупости че това не е нормално и че ако не ме спре щял съм да имам сериозни психически отклонения  :-o  :( И сега съм бесен! чакам майками да се прибере и да приказваме при което аз ще и обесня доста неща и ще и кажа точно какво мисля за нейната психоложка! Подготвил съм си доста информация чрез която ще я накарам да осъзнае че това не е концерт по желание и че не аз съм виновен за това което съм! Надявам се да го приеме в противен случей ще се изедем със дрехите!
Мисля че съм постъпил правилно и не бих променил нищо в живота си защото не ме интересуват последиците! доколкото баща ми нека мре в кофите не ме интересува а и не живеем заедно 8-) За приятелите ми само най-добрите знаят! и нямат нищо против мен 8) в сайта ми който съм дал ги има и тях! Там я има и каква им е била реакцията като съм и казал!
Малиии много дълго стана като за първи пост извинявам се!