@bongo: хаха, майка ти е супер образ сигурно....как само подпитва не е истина. Моите също подпитват, тъй като не знаят за мен, особено бащата все по-упорито започва да дава заявки и да пита за мадамите в моя живот (тъй като навремето съм правил опити и с мадами докато разбера гей ли съм или не).
Но за същината: нашите не знаят и не мисля още да им казвам поради това, че ще има драми и ще ги стресирам, което аз не искам, не точно сега е момент за още стрес. Но с годините животът с родителското тяло става все по-труден...за радост, аз не съм с тях откакто бях на 19г, така че сега от време на време гости ми е супер.
Брат ми 99,9% знае и просто не си говорим на тази тема...но фактът, че не ме пита от години за мадами мисля си е достатъчно показателен...а и мисля ме е засичал докато си чатя по сайтовете, така че трябва да е мн зле, за да не се е светнал...а той не е :П . Майка мисля знае, или поне подозира, но като всяка майка тайно си мечтае реалността да е друга (= внуци). Така че и там май има проблясъци. Но докато не си стъпя финансово на краката – трая си. Бащата е супер мачо и хомофоб, така че той е последен на опашката....не е хич либерален и за това там и не смея. Иначе за другите роднини просто не ми дреме ни най-малко за тяхното мнение или реакции.
Решил съм да им кажа на мама и тате когато си намеря някой и сме си стабилни гаджета - да мога да си го доведа в Пловдив и да им го представя....или поне да им кажа и следващия път да им го представя (не искам бащата да го повреди по време на емоционалния пристъп) :П, но така съм си го решил де

....демек
да имам повод....може и скоро да стане...че вече ми писва да си трая, особено след година в Холандия :П, където всичките ми приятели знаеха....а тук - единици. Но една приятелка ме кани за кум и мисля да я светна, че кума няма как да й доведа....или някоя приятелка да й е, или с 2ма кума ще е.