Търсиш гей сайт?

Автор Тема: Размерът има ли значение?  (Прочетена 9945 пъти)

Неактивен Tristel

• Супер потребител
  • Публикации: 304
  • Гласувай за мен: +0/-0
Размерът има ли значение?
« Отговор #60 -: 21/11/2007 , 00:33 ч. »
Да си кажа честно, има знаение. И малки съм поемал и големи и всякакви. Ама големите много измъчват. Едно е да си разтвориш леко устата и сънвсем друго да я разчекнеш. А за гъза да не говорим. Голям зор беше с дебелия докато влезе... Добре, че Mr 10 секунди ми се нахвърли, че да знам да си нямам повече работа с него... Според мен е важно да е твърд и да не свършва много бързо, че то таман ти стане хубаво и "Ууупсс, аз сърших". Ама не и пък много бавно, че да те лашкат 2 часа не си е работа.

Неактивен Niki67890

• Прохождащ
  • **
  • Публикации: 12
  • :) Здрасти на всички
Re:Размерът има ли значение?
« Отговор #61 -: 12/08/2009 , 15:13 ч. »
Да си кажа честно, има знаение. И малки съм поемал и големи и всякакви. Ама големите много измъчват. Едно е да си разтвориш леко устата и сънвсем друго да я разчекнеш. А за гъза да не говорим. Голям зор беше с дебелия докато влезе... Добре, че Mr 10 секунди ми се нахвърли, че да знам да си нямам повече работа с него... Според мен е важно да е твърд и да не свършва много бързо, че то таман ти стане хубаво и "Ууупсс, аз сърших". Ама не и пък много бавно, че да те лашкат 2 часа не си е работа.

Съвсем прав си.Хубаво е да е продължително,но не и да надвишава границата.Мен ако ем чукат 2 часа без спир...ми аз ше умра.
А размера има значение,но ако е мн. малък то като го лапнеш целия не е хуабво.Но и като голям не е хубво-то устата ти тярбва да е като на жираф.
Умереното си е най-дфобре.
А тия 20,5 см. ги искам

Неактивен prezarejdane

• Прохождащ
  • **
  • Публикации: 6
  • Аз обичам BgClubz.Com!
« Отговор #62 -: 31/08/2009 , 23:38 ч. »
Някав мутирал да ти влезе....не мерси! Тия с големите сам им казвал да ебат някой кон.....изпитвам страх от мъже с големи пениси. По-добре с нормален, разбиращ от работата си, че дори и малък...от колкото някви извращения с голям. Аз да не съм кофа...пффф! *75 *75 *75 *75 *75 *75 *75
Колко много боклук!!!

Неактивен pininfarina

• Активен :)
  • Публикации: 38
  • Pininfarina & John Deere
« Отговор #63 -: 03/11/2009 , 22:29 ч. »
хаха-не мога да не съм по-съгласен с теб! Аз хич не се кефя на мъже с големи....т.е. 18+см  :P нито с дебели, които с ръка не мога да обхвана, камоли с уста или дупе. Това няма да е хич удоволствие, така че 14-16см са ми идеални - удобни и лесни за работа :). Но освен за такива дреболии, размерът няма значение....важното е да си пасваме. 13-15-18-20см....дреме ми.... хапвал съм и от четирите и съм разбрал вече какво предпочитам.
Индивиди с лопата да ги ринеш, хора с лупа да ги търсиш.

Неактивен olmec

• Супер потребител
  • Публикации: 294
« Отговор #64 -: 16/12/2009 , 11:17 ч. »
Който каже, че размерът няма значение , лъже.
Eдна традиция, една цел, една воля! Посредственоста е неприемлива.

Неактивен miposte

• Прохождащ
  • **
  • Публикации: 13
« Отговор #65 -: 18/12/2009 , 16:34 ч. »
ако обичам човека,дори и нищо да няма между краката,все ми е тая.
t miposte